– BOEK ‘als daar muziek voor is’

 

cover als daar

Als daar muziek voor is – 90 liederen van het Nieuw LiedFonds (NLF-oeuvreboek) 

In het Gregoriusblad van september 2015 verscheen een (ingekort) artikel dat Wim Krist schreef over ‘Als daar muziek voor is’. Hij besluit zijn bespreking met de oproep:

“Koop dit liedboek. Zing alle liederen die erin staan, ‘… prent ze in je hart, berg ze in het binnenst van je ziel, leer ze aan je kinderen. Herhaal ze, thuis en onderweg , waar je ook bent … .’ Ze zijn ‘Uw lichtend spoor’. De liturgie, de liturgische vieringen en het geloofsklimaat van je parochie of gemeente zullen een metamorfose ondergaan.”

Als bezoeker van onze site kunt u het hele artikel van Wim Krist lezen.  Klik hier.


 

In september 2013 vierden we ons 20-jarig jubileum en ter gelegenheid daarvan presenteerden we het boek ‘als daar muziek voor is – 90 liederen van het Nieuw LiedFonds’.

‘Muziek draagt taal moeiteloos ons hoofd binnen,’ schrijft Marjoleine de Vos in het Woord vooraf bij ons boek.

Alle 90 liederen die tot dan toe werden geschreven staan erin, met muzieknoten om mee te kunnen zingen, met achtergrondinformatie en praktische tips. Maar ook met een toelichting op de tekst en muziek door Bettine Siertsema en Wilna Wierenga.


Bestellen?

als daar muziek voor is  kost € 24,50 en is te verkrijgen bij de boekhandel, bij bolcom.nl of rechtstreeks bij het Nieuw LiedFonds. Klik hier

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *